DIRECT CONTACT
+31 (0) 78 681 31 27
STORINGSNUMMER (BUITEN KANTOORTIJD) +31 (0) 6 - 53 23 00 73
SERVICE +31 (0) 88 203 1610
MAGAZIJN +31 (0) 88 203 1620

Koedood Marine Group in Hendrik Ido Ambacht is al jaren een toonaangevende en innovatief bedrijf. Na de oprichting van het bedrijf in 1961 heeft de familie Koedood het bedrijf uit doen groeien tot een gevestigde speler als het gaat om Mitsubishi motoren voor de binnenvaart, offshore en zeeschepen.

Koedood werd in 2021 overgenomen door de Storm Group, eveneens een familiebedrijf dat meer dan 80 jaar geleden werd opgericht. Beide bedrijven hebben dezelfde familiewaarden en dynamiek, waardoor ze een complementair team zijn van dochterondernemingen die nauw samenwerken. Samen komen we verder!

 Dankzij ons team van experts kijken we altijd vooruit, met de bedoeling de meest innovatieve speler in de sector te zijn. Wij zijn op de hoogte van alle ins en outs van huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen de maritieme sector.

Onder ons motto THINK, INNOVATE, CREATE biedt Koedood innovatief en duurzame oplossingen voor elke situatie. Om de beste oplossingen voor onze klanten te vinden, analyseren we elk project eerst uitgebreid. Dat is wat THINK betekent voor Koedood Marine Group. Verbeter en voeg waarde toe, geef specialisten de beste kansen die nieuwe perspectieven bieden voor de toekomst.

Klanten van Koedood Marine Group kiezen voor een 24/7 dienstverlening. Om het hoogste niveau van uptime te bereiken, vertrouwen we op de robuuste Mitsubishi-motoren die duidelijk worden gedefinieerd door de Japanse volharding om te allen tijde producten van topkwaliteit aan te bieden. Koedood Marine Group heeft al meer dan 40 jaar de beste diensten verleend aan deze motoren, met een team van zeer ervaren technici en een groot assortiment beschikbare onderdelen.

INNOVATIE is de drijvende kracht die ons bedrijf zo succesvol maakt. In navolging van de trend van ‘nieuwe scheepvaart’ – elektrisch aangedreven schepen – zetten we grote stappen in de richting van onze visie van een emissievrije scheepvaartindustrie. Koedood Marine Group introduceerde ‘s werelds eerste binnenvaartschip aangedreven door een Dual Fuel LNG-dieselmotor. Samen met dochteronderneming Emigreen®, die zich richt op emissie reductiesystemen, werkt Koedood aan een breed scala aan producten om uitlaatgassen te reinigen, voor scheepseigenaren en grote rederijen. De resultaten spreken voor zich, aangezien de oplossingen voldoen aan de IMO Tier III- en Stage V-vereisten.

Met KEES (Koedood Engine Emission Systems) hebben we de applicatie gemaakt voor de Stage V motoren, speciaal ontwikkeld voor de binnenvaart. Het gecertificeerde emissiesysteem is geschikt voor de belastingprofielen van de binnenvaart waar motoren vaak langdurig onder lage belasting staan, wat de werking van een emissiesysteem nadelig kan beïnvloeden. De succesvolle certificering is een teamprestatie van TNO, RDW, Mitsubishi en Koedood.

NIEUWE LOCATIE HOOFDKANTOOR

Koedood Dieselservice gaat voor duurzaam!

Inmiddels hebben wij ons nieuwe duurzame pand officieel geopend in december 2019.

Medio 2017 is er een begin gemaakt met de realisatie van ons hypermoderne en bovenal duurzame bedrijfshuisvesting. 11 december 2019 heeft Minister-President Mark Rutte de officiële opening verricht van onze nieuwe huisvesting.

Wat is BREEAM?

BREEAM is wereldwijd de toonaangevende standaard voor de beoordeling van duurzame projectontwikkeling op het gebied van gebouwen en infrastructuur. Hierbij beoordeelt het zowel projecten op het gebied van nieuwbouw, herbouw als herbestemming. Sinds het vestigen van het BREEAM certificaat zijn er wereldwijd inmiddels meer dan 561,300 BREEAM gecertificeerde ontwikkelprojecten. Bijna 2,263,200 gebouwen staan op de rol om te worden beoordeeld.

BREEAM inspireert projectontwikkelaars en bouwbedrijven tot het uiterste te gaan op het gebied van innovatie en effectief gebruik van resources. Deze focus duurzaamheid en efficiëntie maakt BREEAM gecertificeerde projecten tot zeer aantrekkelijke vastgoedinvesteringen. Bovendien draagt het bij aan de ontwikkeling van duurzame omgevingen die bijdragen aan het welzijn van mensen.

Bezoek ook

Koedood Dieseldieseltechniek | Maatwerk in dieseltechniek revisie
Koedood RVS | Maatwerk in roestvrijstaal

Contact

E info@koedood.nl
T+31(0)78 681 31 27

DOWNLOAD XBEE FOLDER >