DIRECT CONTACT
+31 (0) 78 681 31 27
STORINGSNUMMER (BUITEN KANTOORTIJD) +31 (0) 6 - 53 23 00 73
SERVICE +31 (0) 88 203 1610
MAGAZIJN +31 (0) 88 203 1620

Of het nu lokale of internationale regelgeving is, huidige regels of verwachte toekomstige regelgeving, nabehandeling van uitlaatgassen van verbrandingsmotoren is een steeds meer toegepaste technologie.

Huidige motoren die niet voldoen aan de gestelde eisen schakelen daarom over op nabehandelingssystemen, of het nu om de emissie van NOx, roet of geluid gaat.

Emigreen B.V. is koploper op het gebied van innovaties op het gebied van Selective Catalytic Reduction (SCR) en Diesel Particulate Filters (DPF).

Koedood Dieselservice B.V. heeft directe toegang tot deze nabehandelingstechnologieƫn middels een zeer hechte samenwerking met Emigreen B.V. Hierdoor is Koedood Dieselservice B.V. in staat op het volledige pakket motoren een nabehandelingssysteem te leveren.

Koedood Dieselservice B.V. biedt naast standaard oplossingen ook op maat gemaakte systemen, volledig geoptimaliseerd naar de beschikbare ruimte aan boord.

De combinatie van ruim 15 jaar ervaring en de constante drive verder te verbeteren, hebben geleid tot de ontwikkeling van oplossingen op het gebied van de nabehandeling van uitlaatgassen. Deze zijn toegepast bij de ontwikkeling van het eerste hybride aangedreven drooglading schip, de MVS Goblin.

Bovendien is, met dank aan onze systemen, de MCS Anda het schoonste binnenvaartschip van Nederland. We hebben kans gezien de uitstoot niveaus te laten voldoen aan de EU Stage IV norm.

Wenst U IMO Tier III, EU Stage V of zelfs nog schoner? Het is mogelijk. Voor meer informatie neem contact op met het Sales Team of kijk opĀ www.emigreen.eu

REFERENTIES EMIGREEN

In het kort
  • Uitlaatgassennabehandelingssysteem bestaande uit DPF roetfilter type Alfa-Alfa en SCR katalysator type MINOX M.

DOWNLOAD XBEE FOLDER >