.cls-1{fill:#e63027;}

Disclaimer

Het doel van deze site is het verstrekken van algemene informatie over Koedood Marine Group en kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Koedood Marine Group geeft geen verklaring of garantie met betrekking tot de volledigheid, juistheid en/of betrouwbaarheid van de informatie, met name financiële, op deze site.

Koedood Marine Group aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheid of onvolledigheid met betrekking tot de inhoud van deze site, noch voor enige directe of indirecte schade of verlies, op welke manier dan ook voortgekomen uit het gebruik van of de toegang tot deze site of uit het vertrouwen op enige informatie die direct of indirect is verkregen van de plaats.

Op de site en de daarin opgenomen informatie, illustraties etc. rusten intellectuele eigendomsrechten, die berusten bij Koedood Marine Group.

De informatie op de site mag alleen voor eigen persoonlijk en niet-commercieel gebruik worden vermenigvuldigd. Dergelijke kopieën dienen te worden gemaakt met inachtneming van de intellectuele eigendomsrechten van Koedood Marine Group. Publicatie of gebruik, met inbegrip van expliciet maar zonder beperking tot het kopiëren, openbaar maken, verhandelen, reproduceren of anderszins toe-eigenen van informatie, illustraties enz. voor andere doeleinden, evenals het maken van afgeleide producten, het invoegen van links of framing in verwijzingen naar de koedood.nl-site in een andere site, is niet toegestaan zonder de voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Koedood Marine Group.

In het geval Koedood Marine Group misbruik vaststelt, zal Koedood Marine Group haar rechten kunnen inroepen voor de wettelijk bevoegde Nederlandse rechter.

De afdeling ICT van Koedood Marine Group beschouwt de beveiliging van haar systemen als cruciaal. Er kunnen echter zwakke plekken ontstaan.

Als u een zwakke plek vindt in een van onze systemen, laat het ons dan weten, zodat we zo snel mogelijk stappen kunnen ondernemen om dit te verhelpen. Wij werken graag met u samen om onze gebruikers en systemen beter te beschermen. Neem contact met ons op via info@koedood.nl voor meer informatie.

Producten

Naar volledig product aanbod

Solutions

Stage V

Emigreen

Naar volledig solutions aanbod

Stage V & IMO Tier III

Service & Parts

Over Ons

service

Heeft u een storing? Onze service afdeling staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar!

PARTS

Onderdelen nodig? De meeste bestelde onderdelen kan Koedood binnen 24 uur bezorgen.

REFITTING / REVISEREN

Hermotoriseren of nieuwbouw geen optie? Koedood is specialist in motorrevisie en refitting.

Koedood introducteert:

KEES: dé Stage V oplossing voor de binnenvaart

Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Ijzerwerkers_Koedood

VACATURE

Voortstuwingstechnicus

VACATURE

R&D ENGINEER

Emigreen

Innovatieve oplossingen voor de uitstoot nabehandeling van verbrandinsgmotoren.

HYBRIDE / ELECTRISCH

Schoner en zuiniger varen?  Stoot minder uit en bespaar 20-25% brandstof.

WATERSTOF AANDRIJVING

Hydrogen Power On Board is een initiatief van Koedood en Kooiman Marine Group.

Koedood introducteert:

KEES: dé Stage V oplossing voor de binnenvaart

Scheepsmotoren

Online catalogus van Mitsubishi scheepsmotoren.

Generatorsets

Online catalogus van Mitsubishi generatorsets.

Koedood introducteert:

KEES: dé Stage V oplossing voor de binnenvaart